عراقچی: همکاری‌های ایران با آژانس مثل سابق نمی‌تواند باشد چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران مخالفیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه انصارالله یمن افشاگری وسلی کلارک درباره دخالت آمریکا در حادثه ۱۱ سپتامبر حضور عراقچی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری امشب شبکه خبر افزایش تنش‌ها در ترکیه / حمله پلیس به مخالفان اردوغان شدت گرفت برکناری سفیر بریتانیا در آمریکا افشاگری وال استریت ژورنال از تماس ترامپ و نتانیاهو پس از حمله به قطر برگزاری نشست فوق العاده عربی اسلامی جهت بررسی حمله اسرائیل به قطر بن‌سلمان: تجاوزگری اسرائیل در منطقه مستلزم اقدام قاطع عربی-اسلامی-بین‌المللی است حماس: ترامپ در حمله اسرائیل به قطر نقش مستقیم داشت سازمان ملل: ۹ میلیون افغانستانی با ناامنی حاد غذایی رو‌به‌رو هستند تروئیکای اروپا: مکانیسم ماشه فعال است اما به دنبال راه دیپماتیک هستیم حزب‌الله: جنایات اسرائیل علیه یمن بیانگر میزان ورشکستگی آنهاست نجفی: ایران همواره بالاترین سطح شفافیت و همکاری با آژانس را داشته است

احتمال محرومیت ترامپ از دسترسی به اطلاعات ملی آمریکا

دولت جدید آمریکا محرومیت دونالد ترامپ از دسترسی به محتوای جلسات اطلاعات ملی را بررسی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 02
کد خبر: ۷۶۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه هیل، دولت جدید آمریکا بررسی موضوع دسترسی دونالد ترامپ به مفاد جلسات اطلاعاتی را در دستور کار خود قرار داد.

 

بنا به اعلام دبیر مطبوعاتی کاخ سفید، تیم امنیت ملی رئیس جمهور جدید آمریکا بررسی این موضوع را برعهده دارند.

 

بر اساس قوانین آمریکا روسای جمهور سابق معمولاً پس از ترک مقام به جلسات توجیهی اطلاعات دسترسی دارند. با این حال دموکرات‌ها و حتی برخی از مقامات سابق دولت ترامپ هشدار داده اند که نمی‌توان در خصوص اسرار امنیت ملی به رئیس جمهور سابق اعتماد کرد، زیرا اعتقاد بر این است که وی پتانسیل افشای اطلاعات حساس یا سودآوری از آن‌ها را دارد.

 

سو گوردون، که معاون اصلی اطلاعات ملی در دوران دولت ترامپ بود در اظهارات اخیر خود خواست که ترامپ از دسترسی به مفاد جلسات اطلاعاتی محروم شود. وی گفت که ترامپ به شکلی غیرمعمول در برابر بازیگران بد با نیت بد آسیب پذیر خواهد بود.

 

این موضوع تا جایی بود که آدام شیف، رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا فشار برای عدم دسترسی ترامپ به اطلاعات ملی این کشور را از پیش از پایان دوران ریاست جمهوری او آغاز کرد. شیف تاکید کرد شرایطی وجود ندارد که بر مبنای آن ترامپ بتواند نه اکنون و نه در آینده در جریان جلسات اطلاعاتی قرار بگیرد.

 

رفتار‌های پساانتخاباتی ترامپ به نحوی پیش رفت که نه تنها ماندن او در کاخ سفید را میسر نکرد بلکه احتمالا وی از بسیاری از امتیازاتی که به صورت مادام العمر به روسای جمهور آمریکا تعلق می‌گیرد، محروم می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر